Algemene Leden Vergadering bij Kroymans Hilversum

ALV op 16 februari 2017 bij Kroymans Aston Martin te Hilversum

De ledenvergadering is dit jaar niet zoals in een lange reeks van jaren in De Bilt gehouden, maar bij Kroymans Aston Martin in Hilversum, die ons gastvrijheid heeft verleend om onder haar dak te vergaderen en het voorprogramma te draaien.

Het voorprogramma bestond uit een uiteenzetting over design-ontwikkelingen bij Aston Martin van Eduard Severijn en een toelichting van de voorzitter over de lopende octrooiaanvraag van AML voor de luchttunnels langs de zijruiten waarmee extra downforce wordt gecreëerd - het zgn. Vehicle Air Flow Control Apparatus.

De vergaderstukken kunt u hieronder raadplegen.

De notulen van de ALV in 2016
De aanwezigheidslijst van 2016 en de af te geven volmacht indien u onmogelijk aanwezig kunt zijn!
De resultaten van de gehouden clubenquête