Bezoek aan Polo & Country Fair groot succes

       Bezoek aan Polo & Country Fair groot succes

Aston Martin en de Polosport kunnen aardig met elkaar wedijveren als het gaat om exclusiviteit. Snelheid, behendigheid en kracht zijn bij beiden belangrijk.

Via ons nieuwe lid Jørgen van Overbeek (dit jaar lid geworden) zijn we door de Polo Club Midden-Nederland uitgenodigd om een bezoek te brengen aan hun Polo & Country Fair.

Op zondag 3 september jl. hebben we eerst rond lunchtijd verzameld bij het Jagershuys in Zeist. Voor de tocht van Zeist naar Putten had Tjeerd Overdijk een korte landelijke route uitgezet over de Utrechtse Heuvelrug. Bij aankomst werden we opgewacht door de toernooiorganisatie en kregen onze 10 Astons een VIP parkeerplaats direct aan het wedstrijdveld (foto).

 

Er werden polowedstrijden (“chuckers”) gespeeld op een stevig en aantrekkelijk niveau. Aan het toernooi werd deelgenomen door 4 poloteams met internationale spelers voor LandRover, House of Eléonore, Rabobank en Van der Gang matches (allen sponsors van het toernooi). Voor degenen die nog nooit een polowedstrijd hadden bijgewoond was het een openbaring. De wedstrijden werden door een duidelijk deskundige commentator op een strobaal voorzien van een heldere en levendige toelichting, waardoor we een goed idee kregen van wat er van belang was in het spel. Vanuit de tenten langs het veld werd er voorzien in uitstekende catering. Thrillseekers konden intekenen voor een stevige hellingproef met één van de demonstratiemodellen van sponsor LandRover. Op een heel andere manier interessant was de stand van het Dokkumse Van der Gang Watches, één van de weinige zelfstandige Nederlandse makers van horloges van hoge kwaliteit en een eigen kastdesign. Samen met het mooie en uitdagende Polo-geweld op het veld leverde alles bij elkaar sfeer die kan worden omgeschreven als stylish en ongedwongen.

Op basis van de wolken op de foto’s zou je het niet zeggen, maar de zon deed ook aardig zijn best om daar langdurig doorheen te breken.

Al met al een bijzonder geslaagde besteding van een nazomerse zondagmiddag. Volgend jaar weer!