Pinksterrit 21 mei 2018

Pinksterrit 21 mei 2018

Beste AMOC-leden,

2e Pinksterdag (maandag 21 mei 2018) bent u na het succes van vorig jaar wederom van harte welkom in Dwingeloo voor een prachtige rit door de noordelijke provincies welke afgesloten wordt met een borrel en (na aanmelding) aansluitend een diner met wijnproeverij.

Verzamelen tussen 10.30 en 11.00 uur met een kopje koffie aan de HS Stevensweg 4 in Dwingeloo.

Tijdens de rit zullen we 's ochtends een tussenstop maken bij Arnold de Vries van Hovri in Tynaarlo. 's Middags brengen we een bezoek aan Carrosso in Oldemarkt waar ons nieuwe lid Robert Visser ons zal ontvangen in zijn showroom.

De kosten voor het afsluitende diner met wijnproeverij bedragen 50 euro.

In de bijlage staat het menu met de bijbehorende wijnen.

Als u wilt overnachten in de buurt van Dwingeloo is daar voldoende gelegenheid voor. Hotel Vandervalk Spier is discht in de buurt maar ook diverse kleinere hotels of B&B's in Dwingeloo e.o. zijn beschikbaar.

Wilt u optimaal genieten van de wijnproeverij dan kunt u na afloop met uw auto naar uw hotel terug gebracht worden.

U geeft u op middels een reply op deze mail onder vermelding van het aantal personen en met het verzoek aan te geven of u na de borrel blijft voor het diner/wijnproeverij.

Met vriendelijke groet,

Peter en Ingerlise van den Berg

HS Stevensweg 4, Dwingeloo.

0683209273