UITZWAAIMODEL: ASTON MARTIN VANQUISH S ULTIMATE

DE ASTON MARTIN VANQUISH S ULTIMATE

De Aston Martin Vanquish S Ultimate het laatste model. 

Deze nieuwe Ultimate-uitvoering beschikt net als de reguliere Vanquish S over een 600 pk sterke 6,0-liter grote V12. Het zijn drie unieke thema's die de Ultimate-editie van zijn reguliere broeders onderscheidt.

Wie voor Contrasting Carbon gaat, krijgt namelijk een Ultimate Black gespoten Vanquish S die rondom is afgewerkt met Copper Bronze-kleurige accenten. Vanbinnen wordt Obsidian Black-kleurig leer toegepast, leer dat wordt afgewerkt met Kestral Tan accenten. Optie twee is de Sports Line. Deze variant is Zenon Grey gespoten en wordt afgewerkt met Cobalt Blue-kleurige details. In het interieur wordt een combinatie van geel en zwart gebruikt voor het leer. De laatste bijzondere smaak is de Modern Lux. Hierbij krijgt de Vanquish S een White Gold gespoten jas aangemeten, een verpakking die met bronskleurige details wordt afgewerkt. Het interieur wordt volgehangen met Chestnut Tan-kleurig leer en zwarte accenten.

Omstreeks 2019 komt een nieuwe Vanquish om de hoek kijken, een model dat waarschijnlijk komt te beschikken over de 5,2-liter grote V12 die in de DB11 goed is voor 608 pk en 800 Nm. Reken op een vermogen van zo'n 650 pk voor Aston's nieuwe Vanquish.

VanquishSUltimate_06