Aston Martin Valhalla exclusief te bezichtigen in Eindhoven

Aston Martin Valhalla exclusief te bezichtigen in Eindhoven

valhalla01

Eindhoven – De Aston Martin Valhalla is de nieuwste hypercar van het exclusieve Engelse automerk. Aston Martin-dealer Cito Motors heeft de Nederlandse primeur: vanaf maandag 18 mei staat de Valhalla een week lang in de showroom, nog voordat de auto leverbaar is, nog voordat andere West-Europese dealers de auto hebben kunnen tonen.

Na de geslaagde voorpremière van de Aston Martin V12 Speedster, in april, mag Cito Motors opnieuw een uitzonderlijke Aston Martin verwelkomen. Vanaf maandag 18 mei tot en met zaterdag 23 mei zijn geïnteresseerden van harte welkom in de showroom aan de Huizingalaan voor een persoonlijke bezichtiging van de Aston Martin Valhalla.

Marissa van Laarhoven van Cito Motors Eindhoven: “Vorige maand hadden we een primeur met de Aston Martin V12 Speedster. Vanaf aanstaande maandag is een deel van onze showroom gereserveerd voor de nieuwe Aston Martin Valhalla. Ook voor ons is dit een speciaal moment. Het is de allereerste keer dat de Valhalla in West-Europa bij een Aston Martin-dealer is te zien.”

De Valhalla is het derde model uit de hypercar-reeks van Aston Martin. Na de Valkyrie en de Valkyrie AMR Pro voegt de Valhalla een nieuwe pagina aan de middenmotorlegende toe. De Valhalla is ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met Red Bull Advanced Technologies en maakt gebruik van state-of-the-art technologie uit de F1.

De Aston Martin Valhalla wordt in een beperkte oplage van 500 stuks gebouwd. Het model heeft een vanafprijs van GBP 1.000.000,--, exclusief BTW en BPM. De Valhalla is van 18 tot en met 23 mei bij Cito Motors in Eindhoven te bezichtigen. Vanwege het coronavirus kan bezichtiging van de Valhalla uitsluitend op afspraak plaatsvinden.

valhalla02