ASTON MET EIGEN DESIGN VAN DAK ONTDAAN

Aston met eigen design van dak ontdaan!

Het is alweer twee jaar geleden dat het Britse Kahn Design de WB12 Vengeance liet zien. Die bijzondere creatie krijgt in Genève een broer!

In mei vorig jaar trok de Britse tuner met een voorliefde voor producten van Britse makelij het doek van de WB12 Vengeance, een heftig verbouwde Aston Martin DB9. De bijzonder ogende WB12, waarbij WB staat voor Wide Body, werd voorzien van een Maserati-achtige grille en een volledig nieuwe uit aluminium opgetrokken koets. De twintig exemplaren die aanvankelijk gebouwd zouden worden, krijgen in maart tijdens de Autosalon van Genève gezelschap van een nieuwe variant: de Vengeance Volante!

Kahn Design geeft in de tekst die de teaser begeleidt aan, dat het gezien de aluminium constructie wat voeten in de aarde heeft gehad om de Vengeance van zijn dak te ontdoen. Op motorisch vlak verwachten we geen wijzigingen ten opzichte van de WB12, een auto die net als het origineel waar hij zijn genen mee deelt, over een 517 pk sterke 6,0-liter V12 beschikt.